Evenimente

Workshop 1. „Networking pentru tine şi organizaţia ta!” 4 octombrie 2012

În data de 4 octombrie 2012, la Clubul Ţăranului din cadrul Muzeului Ţăranului Român a  avut loc workshopul Networking pentru tine şi organizaţia ta, la care au participat 85 de persoane. Întâlnirea a fost moderată de Prof.univ.dr. Paul Marinescu, tutore CODECS şi de către dl. Dragoş Apostu, Co-Founder & President la ADAMOS Association, expert în proiect.

Evenimentul a combinat tehnica de discuţie facilitată, cu expunerea din partea facilitatorului, cu exerciţiile aplicabile experienţei fiecărui participant şi cu stimularea networkingului prin lucru pe grupe mici, favorizând astfel un grad crescut de interactivitate între participanţi.

Managerul de proiect, doamna Nicoleta Liţoiu a deschis workshopul cu o scurtă prezentare a specificului proiectului şi al evenimentului. Agenda întâlnirii a fost continuată de o expunere aplicativă a invitatului special, Prof.univ.dr. Paul Marinescu, pe tema networkingului personal şi organizaţional. Acesta a prezentat situaţiile cotidiene în care desfăşurăm activităţi de networking şi care este motivaţia oamenilor de a se implica în acest tip de activitate.

În cea de-a doua parte a serii, dl.Dragoş Apostu a propus un exerciţiu practic de dezvoltare şi exersare a abilităţilor de networking, încurajând participanţii să lucreze pe grupe mici în realizarea unui proiect comun.

La finalul serii, participanţii au fost încurajaţi să se relaţioneze liber şi să experimenteze prima aplicare în practică a principiilor de networking cu care s-au familiarizat în cadrul evenimentului. Astfel, participanţii au interacţionat liber şi au schimbat cărţi de vizită ca urmare a acestei activităţi facilitate de moderatori.