Evenimente

Workshop 4. „Merită să fii antreprenor” 15 mai 2013

În data de 15 mai 2013, la Clubul Ţăranului din cadrul Muzeului Ţăranului Român a  avut loc workshopul „Merită să fii antreprenor”,  la care au participat 55 de persoane.

Întâlnirea a fost moderată de Dragoş Dragoteanu, antreprenor și General Manager la Euroest Invest împreună cu Bogdan Ciocoveanu, manager specializat în restructurări de business-uri și director general la Lerida International. Evenimentul s-a desfăşurat într-o zi spre finalul săptămânii (joi), în intervalul orar 17.30 - 21, la Clubul Ţăranului din cadrul Muzeului Ţăranului Român.

Dragoş Dragoteanu a propus exerciţii practice de creştere a motivaţiei antreprenoriale şi de conştientizare a potenţialului de întreprinzător a fiecărui participant, încurajându-i pe aceştia într-un exerciţiu de autoreflecţie, într-o poziţie relaxată, întinşi pe spate, în curtea Muzeului Ţăranului Român. Facilitatorul a avut ca scop motivarea participanţilor de a identifica resursele personale interne care pot sprijini un demers de tip antreprenorial.

La finalul serii, cei doi moderatori au primit întrebări din public, răspunzând la subiecte precum momentul propice pentru a începe o afacere, contextul crizei economice, evaluarea reuşitei sau a eşecului unei iniţiative antreprenoriale.