Evenimente

Workshop 6. „Start –up online în România – follow-up” 12 septembrie 2013

În data de 12 septembrie 2013, Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră al Universității POLITEHNICA din Bucureşti şi Active Consulting&Training au desfăşurat a şasea întâlnire din ciclul de evenimente dedicate networking-ului şi antreprenoriatului, organizat în cadrul proiectului “Dezvoltarea competenţelor antreprenoriale – o alternativă eficientă de adaptare la piața muncii în societatea informațională” (POSDRU/92/3.1/S/62353), proiect cofinanţat prin Fondul Social European.

Cea de a şasea întâlnire a avut loc în intervalul orar 17.00-21.00, la Clubul Ţăranului, Muzeul Ţăranului Român. Evenimentul a fost dedicat găsirii de soluţii creative prin business coaching. Dacă workshopul anterior s-a referit în special la primii paşi de acţiune care trebuie parcurşi pentru iniţierea unei afaceri online, acest follow-up a fost dedicat familiarizării cu mentalitatea de antreprenor şi exersării modalităţilor de depăşire a blocajelor care apar pe parcursul derulării afacerii. Modulul de business coaching a fost dedicat în special antrenamentului. Au fost prezentate şi explicate elementele de bază ale coaching-ului. Participanţii au fost stimulaţi să aplice tot ce au asimilat la nivel informativ.

Moderatori ai evenimentului au fost: Daniel Zărnescu şi Graţian Sonu, creatorii uneia dintre cele mai dinamice şcoli din România „Mentorship Internet Business”.