Evenimente

Workshop 7. „Primii paşi în afacerea ta online” 2 octombrie 2013

În data de 2 octombrie 2013, Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră al Universității POLITEHNICA din Bucureşti şi Active Consulting&Trening au desfăşurat a şaptea întâlnire din ciclul de evenimente dedicate networking-ului şi antreprenoriatului, organizat în cadrul proiectului “Dezvoltarea competenţelor antreprenoriale – o alternativă eficientă de adaptare la piața muncii în societatea informațională” (POSDRU/92/3.1/S/62353), proiect cofinanţat prin Fondul Social European.

Cea de a şaptea întâlnire a avut loc în intervalul orar 17.00-21.00, la Clubul Ţăranului, Muzeul Ţăranului Român şi a fost o sesiune dedicată iniţierii în procesul de start-up online. Participanţii au parcurs împreună cu moderatorii etapele necesare deschiderii unui business susţinut exclusiv online. Acest eveniment a fost dedicat în special persoanelor care nu au participat la ultimele două sesiuni de acest tip din 28 iunie şi 12 septembrie, un număr maxim 50 de locuri fiind disponibile.

Moderatori ai evenimentului au fost: Daniel Zărnescu şi Graţian Sonu, creatorii uneia dintre cele mai dinamice şcoli din România „Mentorship Internet Business”.